lauantai 29. kesäkuuta 2013

Punaisen inspiroima

Perjantaina 28.6. Photo A Day- haasteen teemana oli punainen. Jotenkin tämä teema inspiroi useampaan kuvaan ja valinta oli vaikea. Niille, joille australialaisen Chantalle Ellemin, eli blogisti Fat Mum Slimin aloittama, suureen suosioon noussut harrastus ei ole tuttu, suosittelen kurkkaamista TÄNNE. Itse olen näpsinyt kuvan päivässä tanssikaverini innoittamana nyt noin vuoden verran, mutta en ole selvinnyt joka kuukaudesta loppuun asti vasta kuin muutamia kertoja.

Koska oleellinen väline kuvauksessa on kamera, aloitetaan teemakuvat omalla pikku Nikonillani. Nyt jälkikäteen tämä kamera olisikin ehkä ollut kivempi, kuin se, jonka lopulta postasin... Kuten sanottu, vaikeaa oli valita.



Seuraavaksi esittelen kuvan, jonka jaoin FMS Facebook yhteisössä. Olen harrastanut tuplajakamista, eli jaan kuvat sekä omassa, tällä haasteelle luodussa, albumissani sekä kansainvälisessä yhteisössä, jossa on n. 7500 jäsentä ympäri maailman. Sinnekin pääsee kurkkaamaan TÄSTÄ




Syy, miksi olimme täällä pitkin maaseutua ajelemassa oli se, että kävimme viemässä Metsä-Tuomelan jäteasemalla ylimääräistä roinaa. Ja kun olimme käyneet kippaamassa lastin haimme pihalle pari uutta aurinkotuolia sinne ilta-auringon puolelle, josta edellisessä blogitekstissä olikin puhetta. Huonekaluliikkeessä sitten bongasin vahvan ehdokkaan kisaan, sillä samalla olisi saanut levitettyä maabrändiä.... Kyseessä on siis vihainen lattiamatto.




Jossain vaiheessa ajatus oli leikkiä värisokeaa ja pelata vastaväreillä. Eli punaisen sijaan olisinkin postannut jotain vihreää. Ei ehkä niin hyvä idis sitten kuitenkaan...




Kun pääsimme kotiin reissusta aloin valmistaa ruokaa ja löytyihän sitä punaista kuvattavaa silloinkin!




Lopuksi vielä löytö ihan meidän omasta kukkapenkistä. Sen myötä ihanaa viikonloppua kaikille! Nauttikaa kesästä ja mansikoista.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti