maanantai 17. kesäkuuta 2013

Lähäreitä kukista

Ulkona sataa ja ropisee. Päätin kuitenkin laittaa kameran kaulaan ja lähteä kuvaamaan kukkasia, kun Photo-a-day valokuvahaasteen teemana oli tänään centred, eli jonkin pitäisi olla esim kuvan keskellä tai muuta vastaavaa. FMSphotoaday

Olen ollut hirmu tyytyväinen, kun ei ole puutarhassa ollut etanoita tai muita vastaavia, mutta katsokaapas, kuka tuli (kutsumatta) kylään!


Tämä yksilö pääsi nyt kansainväliseen kuvalevitykseen, mutta hän ei taida hirveästi tästä yllättävästä julkisuudesta kostua. Sai kuvan oton jälkeen lähtöpassit tien toiselle puolen ja emme toivota tervetulleeksi uudelleen... Mutta siirrytäänpä sitten niihin kauniimpiin kuvauskohteisiin. Harjoittelen tässä samalla lähikuvien ottamista.


Viime kesä on mennyt jotenkin niin sumussa, että en ollenkaan muistanut, että etupihan penkissä on yksi kaistale ihan ilman istutuksia, tai siis tulppaanien kukinnan jälkeen ilman istutuksia, joten taidan käydä hakemassa lisää akileijoja, kun ovat niin kauniita.


Ei mene enää kauaa, kun pääsemme ihailemaan Sarah Bernhardtin upeaa kukintaa. Tämä yksilö on edellisen asukkaan istuttama mutta olen itse hankkinut muutaman Sarahin lisää tämän pionin rinnalle, ettei tuntisi oloaan niin yksinäiseksi.


Clematis "Blekitny Aniol". Aina minä näihin sorrun, vaikka en ole kertaakaan onnistunut kärhöjä talvehdittamaan...




Lähikuvassa valitettavasti erottaa, että on jäänyt nyppimiset vähän vähemmälle näin sateella. Kuivempia kelejä odotellessa siis... Mutta loma on loma sateellakin, joten ei pidä valittaa :D Juhannusviikkoa mennään jo, joten oikein hyvää keskikesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti