lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kevätmessut 2013

Kimppu: Timo Poikolainen
Jokakeväiseksi perinteeksi on muodostunut vierailu puutarhamessuilla, jotka tällä kertaa kantoivat nimeä Kevätmessut ja puutarhamessujen lisäksi mukana oli niin mökkiä kuin rakentamistakin. Itse viihdyin suurimman osan ajasta puutarhapuolella, mutta koska sosiaalisen median välityksellä tieto ihmisten liikkeistä kantautuu laajempaan tietoisuuteen kävin moikkaamassa tuttuja niin rakennusmessuilla (Apsis arkitektbyrå) kuin kukkiensidontapaikallakin, jossa entinen sambakaverini Timo Poikolainen oli mukana kisaamassa. Jos haluat käydä katsomassa kuvia kilpailutöistä niin kurkkaa seuraava linkki: Kukkiensidontaskaba 2013


Puutarhamessuilla oli aika samanlainen meininki kuin yleensäkin, mutta väkeä sattui siinä kahden jälkeen ihan tolkuttomasti! Ihan meinas ruveta ahdistamaan.

Jotenkin tuntui, että uutuudet ja muut kivat ideat olivat kovin vähissä tänä vuonna, mutta sipuleita ja mukuloita oli tarjolla jos vaikka jonkinlaisia mutta ihan kuin koneiden ja puutarhan kalusteiden osuus olisi ollut aikaisempaa laajempi. Jos et itse päässyt paikalle niin tässä vähän fiiliksiä osastoilta:




Ette kyllä arvaa, kuka haluaisi tuollaisen sängyn omaan puutarhaansa!

Kiva kierrätysidea käyttää lyhtyjä ympärivuotisesti :)

Mukaan messuilta tarttui kolme Sarah Bernhard pionia ja ihana 20 ruusun kimppu. PartyLiten hurrikaani saa nyt kynttilöiden sijaan toimia kukkavaasina :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti