maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kevät, tule jo!

Pitää se nyt vielä kerran sanoa, että kyllä tätä talvea jo riittäisi ja saisi se kevät jo tulla. Jonkin sortin eskapismiä piti sunnuntaina lähteä harrastamaan Plantagenille, sillä huhut kertoivat, että kevät on jo siellä.

En tiedä, että onko vanhuus vai mikä, mutta romanttisen hempeät, vaaleanpunaiset ruusukuvioiset ruukut ja muut ihanuudet jotenkin kiinnittivät erityisen huomioni kierrellesseni Vantaan kaupan käytäviä.


Kukkiakin oli jos jonkinvärisiä, vaikka keltainen vielä näin pääsiäisen jälkitunnelmissa tuntui olevan hallitseva väri. Olisipa ollut ihana jo ryhtyä kahmimaan kukkia mukaan, mutta ulkona odottava todellisuus kuitenkin sai toisiin ajatuksiin. Mutta en nyt sentäs ihan tyhjin käsin kuitenkaan poistunut :D


Hiiret ovat tehneet tuhoaan meidän pari kesää vanhoista puutarhatuolien päällisistä, joten olin liikenteessä myös sillä mielin, että voisin löytää uudet päälliset. Ei kuitenkaan värit natsanneet, joten täytää vielä odotella sesongin todellista alkua. Mutta kauniita tyynyjä löytyi kyllä! Ja perhosia :D


Pitää sellaista vielä erikseen mainostaa, että jos menette Plantageniin Vantaalla, niin käykää ihmeessä syömässä hodarit siellä puutarhakalusteiden lomassa! On maailman herttaisin setä siellä myymässä ja hänellä on todella maistuvat hodarit hyvillä mausteilla! Vähän eriä kuin erään nimeltä mainitsemattoman ruotsalaisen huonekalukaupan hodarit... Ja siellä saattaa törmätä tuttuihinkin! Eräs "vanha" oppilaani putkahti moikkaamaan ja vaihtamaan kuulumisia. Oikein paljon tsemppiä tulevaisuuden suunnitelmiin JP!


Taitaa olla hempeä kesä tulossa. Tulevana lauantaina lisää puutarhafiilistelyitä kevätpuutarhamessuilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti